خوش آمديد
ورود / عضويت

علم و تکنولوژی > پیشگیری از سرطان با مصرف زردچوبه و سیاه دانه(c6d83bf78)

سپاس! با دوستان خود به اشتراك بگذاريد!

URL

شما اين ويدئوی را نپسنديديد! از بازخوردتان سپاسگزاريم

متسفانه فقط اعضا قادر به ساخت فهرست اجرایی هستند.
URL


24 نمایش
افزوده شده در علم و تکنولوژی

توضیحات

طبق آخرین مطالعات پژوهشی علم ژنتیک و طب سنتی ایران، مصرف زردچوبه به دلیل داشتن ماده ی موثره ی کورکومین و مصرف سیاه دانه به دلیل وجود ماده ی موثره ی تیموکوئین، برای پیشگیری از سرطان بسیار موثر است. در این ویدیو دکتر مهرداد هاشمی و همسرشان دکتر ملیحه انتظاری، اطلاعاتی از پژوهش های خود در مورد فواید مصرف زردچوبه ارائه خواهند کرد.

w3VMB

دیدگاه تان را ارسال کنید

وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند
RSS