آموزشی > طرز تهیه ساق گوشت و یا پالک گوشت - غذای خوشمزه هندی
توضیحات
ساق گوشت و یا پالک گوشت یکی از غذاهای خوشمزه هندی بوده که مورد علاقه بسیاری از مردم در سراسر دنیا میباشد. در این غذا از سبزی اسفناج استفاده شده و بسیار آسان قابل تهیه است.
مواد لازم:
اسفناج خرد شده یک کیلو گرم
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم - میتوانید از هر نوع گوشتی استفاده کنید
پیاز خرد شده بصورت درشت ۲ عدد
سیر ۴ حبه
زنجبیل تازه یک قاشق غذاخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و گرم ماسالا (ادویه هندی) هر کدام نصف قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
در ابتدا قابلمه را روی حرارت مل
Xiya2