خوش آمديد
ورود / عضويت

آموزشی > طرز تهیه ساق گوشت و یا پالک گوشت - غذای خوشمزه هندی

سپاس! با دوستان خود به اشتراك بگذاريد!

URL

شما اين ويدئوی را نپسنديديد! از بازخوردتان سپاسگزاريم

متسفانه فقط اعضا قادر به ساخت فهرست اجرایی هستند.
URL


57 نمایش
افزوده شده در آموزشی

توضیحات

ساق گوشت و یا پالک گوشت یکی از غذاهای خوشمزه هندی بوده که مورد علاقه بسیاری از مردم در سراسر دنیا میباشد. در این غذا از سبزی اسفناج استفاده شده و بسیار آسان قابل تهیه است. مواد لازم: اسفناج خرد شده یک کیلو گرم گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم - میتوانید از هر نوع گوشتی استفاده کنید پیاز خرد شده بصورت درشت ۲ عدد سیر ۴ حبه زنجبیل تازه یک قاشق غذاخوری خامه ۲ قاشق غذاخوری پودر زردچوبه، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و گرم ماسالا (ادویه هندی) هر کدام نصف قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم طرز تهیه: در ابتدا قابلمه را روی حرارت مل

Xiya2

دیدگاه تان را ارسال کنید

وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند
RSS