خوش آمديد
ورود / عضويت

آموزشی > نحوه صحیح شستشوی دست [9af8ec8fd]

سپاس! با دوستان خود به اشتراك بگذاريد!

URL

شما اين ويدئوی را نپسنديديد! از بازخوردتان سپاسگزاريم

متسفانه فقط اعضا قادر به ساخت فهرست اجرایی هستند.
URL


53 نمایش
افزوده شده در آموزشی

توضیحات

مهمترین راه انتقال آلودگی میکروبی به مواد غذایی به هنگام حمل و نقل و آماده سازی آن، دست پرسنل دست اندرکار مواد غذایی است. و مهمترین راه کاهش بار میکروبی مواد غذایی و در نتیجه کاهش مشکلات و بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی، شستشوی صحیح دست می باشد. در این ویدئو نحوه صحیح شستشوی دست آموزش داده می شود.

دیدگاه تان را ارسال کنید

وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند
RSS