خوش آمديد
ورود / عضويت

خبری > استفاده از امواج فراصوتی برای بهبود کیفیت نان [1602bab8b]

سپاس! با دوستان خود به اشتراك بگذاريد!

URL

شما اين ويدئوی را نپسنديديد! از بازخوردتان سپاسگزاريم

متسفانه فقط اعضا قادر به ساخت فهرست اجرایی هستند.
URL


41 نمایش
افزوده شده در خبری

توضیحات

برای تهیه یک نان با کیفیت، رطوبت یکی از عوامل کلیدی است. محققان به یک فناوری نوآورانه فراصوتی برای رطوبت بخشی به خمیر نان دست یافته اند

برچسب: خبری, نان, امواج

دیدگاه تان را ارسال کنید

وارد شوید یا ثبت نام کنید تا دیدگاه ارسال کنید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که دیدگاه ارائه می کند
RSS